Hello Yellow! Sárga szín az esküvőn

Tippek, ötletek írta: simonboglarkaviktoria


Egy vidám szín, ami felpezsdíti a hangulatot. Így csempészd bele a sárga színt az esküvőbe!

Nem véletlen, ha a napsütés, az öröm vagy a boldogság jut eszünkbe a sárga színről, mivel valóban a napsütésnek és az örömnek a színe, amely meleg hatást, boldogságot kelt, ráadásul elősegíti a mentális aktivitást és erőt ad.

A fontos dolgok kiemelésére szokták használni - ezért sárgák a legtöbb országban a taxik is. És, mégis mi lehetne fontosabb egy esküvőnél? A napnál, amikor két ember összeköti az életét?

Sokan idegenkednek a sárga szín megjelenítésének gondolatától az esküvőn, és akadnak olyanok is, akik szerint a sárga virágok a "beteg nagymamáknak" valók - de szerintünk csak azért, mert nem látták még ezt a színt más megvilágításból.

Lássuk, hogyan használhatjuk fel a sárga színt, és csempészhetünk egy kis napsütéses, tavaszi boldogságot az esküvő hangulatába is!

Asztaldíszek, dekoráció

Elég a bonyolult, nehezen összerakható dekorelemekből! A legkézenfekvőbb megoldás, ha sárga virágokat használtok a dekorációban. A vidám virágok pompásan mutatnak a vacsoraasztalon, de akár a háttérben is szívesen meghúzódnak. Ha pedig, csak egy cseppnyi sárga boldogságra lenne szükség, akkor jöhetnek az apró virágok, amelyeket igazán könnyű belecsempészni a részletekbe - például az evőeszközök mellé!

hello-yellow03.png

Vidám kiegészítők

Nem kell az egész dekorációnak sárga színben pompáznia, elég ha csak egy-két részletben köszön vissza egy kis napsugár. Legyen szó egy öltönydíszről, kitűzőről, sárga szegélyű tányérról, vidám szalvétáról, vagy egy kissé monumentálisabb, napraforgóból készült virágfalról (vagy oltárról, ahogy a képen is láthatjuk), a vidám összhatás nem marad el!

hello-yellow04.png

Sárga menyasszonyi csokrok

A sárga virágok a menyasszonyi csokorban is remekül mutatnak, az biztos, hogy feldobják az ara megjelenését. Akár a kreatív fotózáson is bevethetitek a sárga csokor erejét, hogy sugárzóan vidám hangulatú képeket kapjatok!

hello-yellow01.png

Citrusos frissesség

A citromok nem csak egészségesek, de nagyon csinosak is. Bizony, jól olvastátok, igazán formásak és divatosak ezek az aranyos gyümölcsök, manapság nagyon menő a citrusos frissesség belecsempészése a dekorációba! Főleg, ha egy vidám, szabadtéri esküvőről van szó. Ha eddig még nem tekintettetek dekorációs kellékként a hűsítő limonádékra, akkor most itt az ideje átgondolni a citromokhoz köthető eszméket,  dobjátok fel velük bátran az esküvőt!  

hello-yellow02.png

Reméljük, hogy Ti is kedvet kaptatok egy kis sárga vidámsághoz, és bátrabban használjátok majd ezt a csodás színt a nagy napon is!

Keressétek az újságosoknál kapható Magyar Esküvő magazint! További esküvős tartalmakért, pedig kövessetek minket Facebookon is!

 

Kapcsolódó cikkek

06 Január Felhőtlen szórakozás: Gyerekek az esküvőn
Felhőtlen szórakozás: Gyerekek az esküvőn

Lehetséges küldetés az, hogy mindenki, még a legkisebbek is, jól érezzék magukat a nagy napon? Utánajártunk!

Bővebben
01 Március Esküvőszervezési hibák, amiket a legtöbb pár elkövet
Esküvőszervezési hibák, amiket a legtöbb pár elkövet

A leggyakoribb hibák és a megoldás, hogy mit tehettek ellenük!

Bővebben
06 Február Az árral szemben – MIBEn Esküvői Ruhaszalon
Az árral szemben – MIBEn Esküvői Ruhaszalon

Képzeljünk el egy szalont, ahol nincs rohanás, nincs sürgetés, csak vidám hangulatú ruhapróbák és boldog menyasszonyok....

Bővebben


Karikagyűrűk

Címlapon

19 április Ilyen volt! Daalarna Fashion Show 2019

Idén is megrendezésre került a menyasszonyi divatbemutatók divatbemutatója, a Daalarna fashion show. Most elmeséljük mil...

25 április Fátyol vagy nem fátyol?

Lehull a lepel! Viseljen fátylat a menyasszony az esküvőn? Honnan ered a fátyolviselés hagyománya?

04 április Segítség- vegák az esküvőn!

Összefoglaltuk, hogy mi a teendő, ha vegetáriánus vagy vegán vendégek érkeznek a lagzira.

25 Március Még 5 esküvői trend, amire jobb felkészülni 2019-ben!

Minden, amit érdemes tudni az idei év esküvői trendjeiről - pároknak, vendégeknek, szolgáltatóknak, és az esküvő-rajongó...

Galériák

img
Esküvői helyszínek
Szeptember 19

Ki ne álmodozna arról, hogy egy ilyen csodálatos helyszínen élheti át a Nagy Nap varázsát?

Bővebben
img
Még több menyasszony
Szeptember 19

Itt nagyon sok menyasszonyról lesz kép. Itt nagyon sok menyasszonyról lesz kép. Itt nagyon sok menya...

Bővebben
img
Menyasszonyok
Szeptember 17

Menyasszonyok, menyasszonyi ruhák, minden, amiben gyönyörködni érdemes.

Bővebben
img
Csodálatos esküvők
Szeptember 17

Csodálatos esküvők csodálatos képekkel.

Bővebben