Óriásbuborék - Amitől felpezsdül az esküvői hangulat

Tippek, ötletek írta: nemesildiko


A híres óriásbuborék, ami mindenki nagy napját különlegessé varázsolhatja: a gyerekekét és felnőttekét egyaránt.

A Gyerekbarát Esküvő vezetői úgy látták, hogy az óriásbuborék szolgáltatásuk nem csak a gyerekek számára remek szórakozás, hanem a felnőtteknek is maradandó élmény lehet. Több, mint tíz éve, Magyarországon az elsők között indíthatták el a kifejezetten buborékokra épülő komplex szolgáltatás csomagjaikat.

„Az óriásbuborékok minden korosztálynak ajánlottak, a gyerekeknek éppen olyan kikapcsolódás, mint amilyen lelkesedéssel gyönyörködnek benne a felnőttek is.”

Nemcsak esküvőkön, hanem kiállításokon, céges rendezvényeken, családi napokon és gyerekzsúrokon, sőt a nagyobb fesztiválokon is megtalálhatjuk csapatukat. Mindenhol egy kicsit más oldalukról ismerhetjük meg őket, de közös ismérvük az alázat és a profizmus.

akoscelestewelcome-15.jpg

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy vajon nem veszélyes-e a buborékok anyaga a gyerekekre nézve? 

Természetesen nem, hiszen alapvetően nem érintkeznek vele! Rutinos animátoraik egy pálca és háló segítségével felfogják a szelet, és úgy reptetik az óriási buborékokat a gyerekek feje felett, hogy azok ne érjenek hozzájuk. A legkisebbek az elején még csak nézői, de gyorsan bekapcsolódnak, és kipróbálhatják maguk is az interaktív foglalkozás keretén belül a buborékok készítését. Ha valaki mégis hozzá nyúlna, akkor sem kell aggódni, hiszen a buborék anyag a szemből könnyen kimosható, és az ünnepi ruhán sem hagy foltot.

16463738730754463760360836922299763430971o.jpg

Óriásbuborékok azonban nem csak a szórakozás érdekében lehetnek jelen egy esküvőn, hanem exkluzív látványelemként is. Például templomi kivonuláskor, vagy a vacsora helyszínhez érkezéskor felemelő élmény lehet a teljes násznép számára. A különböző esküvői kreatív fotósorozatok különlegessé tételéhez ideális választás a párnak, de egy fiatalos hangulatú jegyes fotózáshoz is ideális témaként szolgálhat.

Kint vagy bent?

Felmerülhet a kérdés, hogy fedett területen is van létjogosultsága az óriásbuborékoknak vagy inkább csak kint? Jó hír, hogy nem csak a tavaszi, nyári vagy őszi esküvőkön lehet átélni az óriásbuborékok varázsát, hanem a téli esküvőkön is.  A szél jelentősége, és a különleges fények érdekében, elsősorban a kinti esküvőkhöz ajánlják – de fedett helyszín esetén buborékos fotó sarkot szoktak kialakítani. Igen, jól olvastátok, bele lehet állni egy ember nagyságú buborékba, és képeket készíteni benne. Mi ez, ha nem életre szóló emlék és élmény?

16602052736825249819948795149799805582067o.jpg

Természetesen ehhez egy nagyon jó fotós is szükséges, aki hajlandó együttműködni az ÓRIÁSBUBORÉK szolgáltatással és teljesíteni a vendégek kéréseit. Tehát, ezt semmiképpen sem árt előre egyeztetni a fotóssal, hiszen az is előfordulhat, hogy egy külön szakemberre lesz szükség, aki kifejezetten csak a buborékos fényképekkel foglalkozik.

Násznép óriásbuborékban

A képeken jól látható, hogy akár öt gyermek, vagy az ifjú pár is kényelmesen belefér egy buborékba, ami ember nagyságú, és körülbelül másfél méter átmérőjű is lehet.  A buborékkészítéssel olyan szakképzett animátorok foglalkoznak, akik garantálni tudják a gördülékeny munkát és a színvonalas rendezvényeket. Attól függően, hogy milyen jellegű aktivitást szeretne az ifjú pár a vendégeknek ajándékozni, úgy érkeznek meg egyedi kellékeikkel a helyszínre. Van speciális rozsdamentes buborék-gyűrűjük a fotósarokhoz, különböző formájú pálcáik az interaktív bemutatóhoz, és professzionális buborékfújó gépük a sok ezer apró buborék előállításához.

linda-arnold-eskuvo-web-032.jpg

Kimondhatjuk, hogy az óriásbuborék majdhogynem egy elengedhetetlen kellék a modern és vidám esküvőkön. Exkluzív látványt teremt, szórakoztatja a kicsiket és nagyokat, a vendégek garantáltan emlékezni fognak rá, és nem utolsó sorban, elérhető áron van!

Ha ti is kedvet kaptatok ezekhez a csillogó látványelemekhez, keressétek fel az ÓRIÁSBUBORÉKOT vagy a közösségi oldalon, vagy a honlapjukon!

További esküvős tartalmakért pedig kövessetek minket Facebookon és keressétek a Magyar Esküvő magazint az újságárusoknál!

Kapcsolódó cikkek

06 Január Felhőtlen szórakozás: Gyerekek az esküvőn
Felhőtlen szórakozás: Gyerekek az esküvőn

Lehetséges küldetés az, hogy mindenki, még a legkisebbek is, jól érezzék magukat a nagy napon? Utánajártunk!

Bővebben
11 Január Az „első pillantás” eredete
Az „első pillantás” eredete

Nincs is annál meghatóbb pillanat, amikor a vőlegény először meglátja a menyasszonyt az esküvő napján. Kiderítettük, hog...

Bővebben
22 Január 5 esküvői trend, amiről tudnod kell - Hello, 2019!
5 esküvői trend, amiről tudnod kell - Hello, 2019!

Minden, amit érdemes tudni az idei év esküvői trendjeiről - pároknak, vendégeknek, szolgáltatóknak, és az esküvő-rajongó...

Bővebben


Karikagyűrűk

Címlapon

19 április Ilyen volt! Daalarna Fashion Show 2019

Idén is megrendezésre került a menyasszonyi divatbemutatók divatbemutatója, a Daalarna fashion show. Most elmeséljük mil...

25 április Fátyol vagy nem fátyol?

Lehull a lepel! Viseljen fátylat a menyasszony az esküvőn? Honnan ered a fátyolviselés hagyománya?

08 április Hello Yellow! Sárga szín az esküvőn

Egy vidám szín, ami felpezsdíti a hangulatot. Így csempészd bele a sárga színt az esküvőbe!

04 április Segítség- vegák az esküvőn!

Összefoglaltuk, hogy mi a teendő, ha vegetáriánus vagy vegán vendégek érkeznek a lagzira.

Galériák

img
Esküvői helyszínek
Szeptember 19

Ki ne álmodozna arról, hogy egy ilyen csodálatos helyszínen élheti át a Nagy Nap varázsát?

Bővebben
img
Még több menyasszony
Szeptember 19

Itt nagyon sok menyasszonyról lesz kép. Itt nagyon sok menyasszonyról lesz kép. Itt nagyon sok menya...

Bővebben
img
Menyasszonyok
Szeptember 17

Menyasszonyok, menyasszonyi ruhák, minden, amiben gyönyörködni érdemes.

Bővebben
img
Csodálatos esküvők
Szeptember 17

Csodálatos esküvők csodálatos képekkel.

Bővebben