Még mindig menő a menta?

Tippek, ötletek írta: simonboglarkaviktoria


Egy időben nagyon sok menta színbe borult esküvővel találkozhattunk, itt az ideje végre kideríteni, hogy még mindig trendinek számít-e a zöldnek ez a különleges árnyalata?

Akad, akinek a fogkrém jut róla eszébe, van, akinek az általános iskolai padsorok, és akadnak olyanok, akik szerint a menta a legszebb szín a világon és az esküvőjüket sem tudják elképzelni nélküle.

Akármelyik tábort is erősítjük, abban megegyezhetünk, hogy egy nagyon különleges árnyalatról van szó. Illetve, abban is egyet érthetünk, hogy az elmúlt években sokszor köszönt vissza az esküvői dekorációkról, de vajon ebben az évben is divatosnak tekinthetjük?

A válasz és a mentával kapcsolatos nyomozásunk végkimenetele a házasulandó pár ízlésének, az esküvői helyszín jellemzőinek, illetve a dekorációért felelős szolgáltatónak a kezében van. Egy biztos, hogy egy szín rengeteg formában lehet jelen egy esküvőn, akár csak egy kis része lehet az egységnek, de a show sztárjaként is tündökölhet.

Hogyha azt szeretnénk, hogy menő legyen a nagy napon a menta, akkor az alábbi módokon tehetjük vele egyedivé a nagy napot:

Dekoráció

minttobe03.jpg

A legkézenfekvőbb megoldás az, hogyha a dekorációba csempésszük bele a menta színt. Míg tavaly az számított divatosnak, hogyha az egész helyszín a zöld különböző árnyalataiban pompázott, idén már jobb, hogyha csak néhány elem borul mindenki kedvenc fogkrémes színébe. Ne felejtsük el, hogy a fehér és a zöld árnyalatainak duója esélyes az idei legelegánsabb esküvői színkombináció aranyéremre!

Édességek

Nagyon szépen néznek ki a különböző halványzöldes sütemények és torták, igazán fel tudják dobni az esküvői desszertasztalt, de akár maga az asztal is lehet menta színű. A menta tortát viszont nem biztos, hogy minden vendég szeretni fogja… Maradjunk inkább menta színekben történő megjelenítésénél!

Ruha részletek

minttobe04.jpg

Nem szükséges tetőtől talpig menta színű ruhát ölteni ahhoz, hogy gyönyörű zöldes összhatást érjünk el a nagy napon. A titok a részletekben rejlik, ahogyan a menta is! Legyen az egy mentaszínű nyakkendő a vőlegénynek vagy egy fátyol a menyasszonynak, esetleg apró karkötők a koszorúslányok vagy a tanúk részére, egy-egy kiegészítővel máris teljesülhet a várva várt hatás!

Jópofa ötletek

Köszönőajándék formájában is visszaköszönhet az esküvő stílusát meghatározó szín – ez a menta esetében mi más is lehetne, ha nem egy személyreszabott mentás cukorka doboz? Ugye, hogy milyen nagy szerencse, hogy sokan a fogkrémre asszociálnak a kedvenc pasztell színünk láttán?

Virágok

A virágok esetében könnyű dolgunk lehet helyet biztosítani a halványzöld árnyalatoknak, így  mondhatjuk, hogy vétek is lenne kiszorítani őket ebből az előkelő, mégis egyszerűen kivitelezhető pozícióból.

minttobe02.jpg

Ha még több esküvői tippre és ötletre vágytok, keressétek a Magyar Esküvő magazin legújabb számát az újságárusoknál!

További esküvős tartalmakért pedig kövesd a Facebook oldalunkat!

 

Kapcsolódó cikkek

13 November Miért éppen fehér a menyasszonyi ruha?
Miért éppen fehér a menyasszonyi ruha?

Roppant divatos és egyben klasszikus választás a fehér menyasszonyi ruhaköltemény, viszont sokan nem tudják, hogy pontos...

Bővebben
29 November Sötét rúzs az esküvőn - Illik vagy nem?
Sötét rúzs az esküvőn - Illik vagy nem?

A sötét színű rúzsok nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban, de vajon a menyasszonyi megjelenéshez is választhatjuk...

Bővebben
22 Január 5 esküvői trend, amiről tudnod kell - Hello, 2019!
5 esküvői trend, amiről tudnod kell - Hello, 2019!

Minden, amit érdemes tudni az idei év esküvői trendjeiről - pároknak, vendégeknek, szolgáltatóknak, és az esküvő-rajongó...

Bővebben


Karikagyűrűk

Címlapon

19 április Ilyen volt! Daalarna Fashion Show 2019

Idén is megrendezésre került a menyasszonyi divatbemutatók divatbemutatója, a Daalarna fashion show. Most elmeséljük mil...

25 április Fátyol vagy nem fátyol?

Lehull a lepel! Viseljen fátylat a menyasszony az esküvőn? Honnan ered a fátyolviselés hagyománya?

08 április Hello Yellow! Sárga szín az esküvőn

Egy vidám szín, ami felpezsdíti a hangulatot. Így csempészd bele a sárga színt az esküvőbe!

04 április Segítség- vegák az esküvőn!

Összefoglaltuk, hogy mi a teendő, ha vegetáriánus vagy vegán vendégek érkeznek a lagzira.

Galériák

img
Esküvői helyszínek
Szeptember 19

Ki ne álmodozna arról, hogy egy ilyen csodálatos helyszínen élheti át a Nagy Nap varázsát?

Bővebben
img
Még több menyasszony
Szeptember 19

Itt nagyon sok menyasszonyról lesz kép. Itt nagyon sok menyasszonyról lesz kép. Itt nagyon sok menya...

Bővebben
img
Menyasszonyok
Szeptember 17

Menyasszonyok, menyasszonyi ruhák, minden, amiben gyönyörködni érdemes.

Bővebben
img
Csodálatos esküvők
Szeptember 17

Csodálatos esküvők csodálatos képekkel.

Bővebben