Felhőtlen szórakozás: Gyerekek az esküvőn

Tippek, ötletek írta: nemesildiko


Lehetséges küldetés az, hogy mindenki, még a legkisebbek is, jól érezzék magukat a nagy napon? Utánajártunk!

Az esküvők általános célja, amellett természetesen, hogy az ifjú pár egybekeljen, nem más, minthogy az egész család és baráti társaság együtt ünnepeljen; a vendégsereg minden egyes tagjának felejthetetlen élményben legyen része. Ebbe pedig beletartozik mindenki, még a gyerekek is.

Ha azt szeretnétek, hogy a legkisebbek is jól érezzék magukat az esküvőn, akkor érdemes eljátszani az olyan, mindenki számára előnyös megoldás gondolatával, mint a Gyerekbarát Esküvő. Meg is kérdeztük őket, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy a gyerekek számára is élvezetes legyen a nagy nap?

A Lazsádi Ákos által vezetett profi animátor csapat közel tizenöt éve segít a pároknak abban, hogy a nagy napjukból hogyan varázsolhatnak szempillantás alatt igazi Gyerekbarát Esküvőt.

“Gyerekbarát Esküvő – Ahol a legkisebb is ünnepelt!”

1-5.jpg

A csapat célja, hogy egy esküvőn a gyerekek is jól érezzék magukat, legyen számukra egy olyan hely – estünkben egy esküvői gyereksarok -, ahol lekötik őket, célirányosan foglalkoznak velük, és, ahol egyáltalán nem unatkoznak, amíg a felnőttek táncolnak. Ha gyerekbarát az esküvő, az azért remek, mert a felnőttek is teljes egészében élhetik át az esküvő szépségeit, nem kell végig lekötni vagy nyugtatgatni a gyerekeiket, esetleg időre hazaérni velük. Helyette, nyugodtan kikapcsolódhatnak a barátaikkal, abban a tudatban, hogy a szemük fénye éppen arcfestésen vagy óriásbuborékozáson vesz részt az ország legjobb animátoraival. Ugye, milyen idillien hangzik?

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak a gyerekeknek?

1-2.jpg

Tulajdonképpen mindent, amit egy szülő el tud képzelni szórakozásként a gyermeke számára, és egy kicsit még annál is többet:

Arcfestés, légvárak, csillámtetoválás, bűvész show, diavetítés, fotósarok, hangszersarok, hennafestés, homokrajz, karikatúrakészítés, kézműves sarok, lebegő labda, lufi hajtogatás, mesenézés, meseolvasás, élőhangszeres énektanulás, óriásbuborék,  szabadtéri játékok, színezés, tánctanítás, vetélkedők és Xbox várhatja a gyerekbarát esküvők legkisebb látogatóit. Ugyanakkor az altatás sem jelent gondot: kiságyakat, párnákat és takarókat visznek a pihenni vágyó legkisebbek számára, ezáltal a szülők tovább maradhatnak az esküvőn.

A gyerekekkel foglalkozó animátorok célirányosan, szakszerűen lettek kiválasztva, valamennyien pedagógusok, akik jól beszélnek idegen nyelveken. A vezetők között van óvodapedagógus, konduktor, gimnáziumi tanár, gyógytornász, arcfestő, dráma-, gyógy-, szociálpedagógus és csecsemőgondozó is. Korosztálytól függően, az életkori specifikumoknak eleget téve, mindig tudják, hogy ki a megfelelő személy az adott esküvőre.

Az idegen nyelv sem lehet akadály!

1-12.jpg

Napjainkban egyre gyakoribbak a kétnyelvű esküvők, ahol természetesen a vendégseregben is találhatóak nem magyar anyanyelvű felnőttek és gyerekek egyaránt. Angol, német, francia, olasz esküvőkre vannak leginkább felkészülve, hiszen ezek a legnépszerűbbek mostanában, de orosz és héber esküvőre is volt már példa. A szervezés és a gyereklétszám tekintetében is egyaránt személyre szabható: a különböző csomagjaikból könnyedén válogathattok, de személyre szabott árajánlatot is lehet igényelni.

 

Kapcsolódó cikkek

28 December Titkos karácsonyi esküvő: Férjhez ment Miley Cyrus!
Titkos karácsonyi esküvő: Férjhez ment Miley Cyrus!

A legfrissebb és legfontosabb tudnivalók a híres álompár esküvőjéről.

Bővebben
26 November Helyzetek, amikor jobb levenni a gyűrűt
Helyzetek, amikor jobb levenni a gyűrűt

Az eljegyzési gyűrű gyönyörű, a szerelmet és a közös jövőt jelképezi, de van, amikor jobb levenni.

Bővebben
15 November Ilyen egy jó tanú!
Ilyen egy jó tanú!

Itt az ideje átolvasni, hogy milyen feladatai lesznek egy ilyen fontos szereplőnek a nagy napon vagy esetleg már a szerv...

Bővebben


Karikagyűrűk

Címlapon

19 április Ilyen volt! Daalarna Fashion Show 2019

Idén is megrendezésre került a menyasszonyi divatbemutatók divatbemutatója, a Daalarna fashion show. Most elmeséljük mil...

25 április Fátyol vagy nem fátyol?

Lehull a lepel! Viseljen fátylat a menyasszony az esküvőn? Honnan ered a fátyolviselés hagyománya?

08 április Hello Yellow! Sárga szín az esküvőn

Egy vidám szín, ami felpezsdíti a hangulatot. Így csempészd bele a sárga színt az esküvőbe!

04 április Segítség- vegák az esküvőn!

Összefoglaltuk, hogy mi a teendő, ha vegetáriánus vagy vegán vendégek érkeznek a lagzira.

Galériák

img
Esküvői helyszínek
Szeptember 19

Ki ne álmodozna arról, hogy egy ilyen csodálatos helyszínen élheti át a Nagy Nap varázsát?

Bővebben
img
Még több menyasszony
Szeptember 19

Itt nagyon sok menyasszonyról lesz kép. Itt nagyon sok menyasszonyról lesz kép. Itt nagyon sok menya...

Bővebben
img
Menyasszonyok
Szeptember 17

Menyasszonyok, menyasszonyi ruhák, minden, amiben gyönyörködni érdemes.

Bővebben
img
Csodálatos esküvők
Szeptember 17

Csodálatos esküvők csodálatos képekkel.

Bővebben