5 esküvői trend, amiről tudnod kell - Hello, 2019!

Tippek, ötletek írta: nemesildiko


Minden, amit érdemes tudni az idei év esküvői trendjeiről - pároknak, vendégeknek, szolgáltatóknak, és az esküvő-rajongóknak. Első rész.

Az évek és a trendek jönnek, aztán mennek, de egy biztos: a legizgalmasabb dolog év elején inspirálódni az új év aktualitásaiból. Ebben segítünk most! Első körben összegyűjtöttük azt az 5 esküvői trendet, ami meg fogja határozni 2019 nagy napjait.

Lássuk, mi vár ránk idén!

1: A klasszikus ruhák reneszánsza

Az elmúlt év királyi esküvői közrejátszottak az idei menyasszonyi ruha trendek alakulásában; előtérbe kerülnek a letisztult, klasszikus és egyszerű szabásvonalú ruhák. Csak semmi fölösleges csillogás vagy extravagáns kiegészítő! Minél letisztultabb a megjelenés, annál jobb! Köszönjük Meghan és Eugénia hercegnő!

classicweddingdress.jpg

2: Korall színek

2018 a pasztell színek éve volt és fájóan ugyan, de úgy tűnik ideje lassan búcsút inteni a halvány, púderes árnyalatoknak. Helyettük, köszöntsük kitörő örömmel a korall színeket! Az év színe a „klasszikus” narancssárga és rózsaszín metszéspontjában található, vidám árnyalat az „élő korall” lesz, amely remekül passzol például egy nyári, bohém stílusú esküvőhöz.

beautiful-bouquet-bright-1070863.jpg

3: Hozzuk be a külvilágot!

Minél több a virág egy esküvőn, annál gyönyörűbb az összkép. Ez az alapszabály 2019-ben sem változik, csak annyiban, hogy előtérbe kerülnek a benti, meghitt hangulatú esküvők, amelyeket a szabadtéri lagzik elemeivel tehetünk igazán eklektikussá és egyben varázslatossá. A növények rögtön feldobják a legunalmasabb belső tereket is, így nem is kérdés, hogy behozzuk-e a kinti növényvilágot a lagzira vagy sem!

candle-holder-curtain-decor-1712015.jpg

4: Környezettudatos esküvők

Napjainkban egyre gyakoribbak a „zöld esküvők”, amelyek azt a szép gondolatot takarják, hogy egy olyan jeles esemény, mint például az esküvő, alkalmával is odafigyelünk a környezetre és szem előtt tartjuk bolygónk érdekeit. Ez számtalan módon megnyilvánulhat egy esküvőn, ezekről írtunk legújabb magazinunkban is (Magyar Esküvő 2019/1), amelyet megtalálhattok az újságárusoknál. Ráadásul, egy igazi zöld esküvőt is bemutatunk a hasznos tanácsok és megvalósításra váró ötletek mellett. A jó hír pedig az, hogy a környezettudatos esküvők 2019-ben is menők lesznek, ha nem menőbbeknek, mint valaha!

greenwedding.jpg

5: Háromrészes öltönyök

Itt az idő, hogy szót ejtsünk a vőlegények megjelenéséről is, hiszen nekik is legalább olyan jól kell mutatniuk az oltárnál, mint a menyasszonyoknak! Idén a legelegánsabb összeállítás tér vissza a divatba: a háromrészes öltönyök. A megjelenés kulcsa jelen esetben a mellény, amelyre külön szabályok vonatkoznak: általában öt gomb van begombolva és ebből a kettő felső látszik ki. Mivel kigombolva nem mutat már olyan jól – mármint egy hivatalos eseményen -, ezért érdemes olyat választani, ami a testhez simul és nem korlátozza a mozgást.

beard-blur-bokeh-136418.jpg

Ne feledjétek, hogy az esküvői trendekben az a legszuperebb, hogy bármikor beépíthetjük őket az alapkoncepcióba, tulajdonképpen a kedvünkre van bízva, hogy éppen melyik után nyúlunk, s csak a képzelet szabhat határt az ötletek és legújabb irányzatok megvalósításának! Természetesen a jól bevált, klasszikusokat is ötvözhetjük az újdonságokkal, így mindenki a saját stílusának megfelelően alakíthatja a végső álom esküvőt.

Folytatás következik, nemsokára jelentkezünk az idei év még 5 fontos trendjével! Addig is olvassátok eddig megjelent cikkeinket, keressétek a Magyar Esküvő magazint az újságárusoknál, vagy kövessetek minket Facebookon, ha még több inspirációra vágytok!

 

Kapcsolódó cikkek

06 Január Felhőtlen szórakozás: Gyerekek az esküvőn
Felhőtlen szórakozás: Gyerekek az esküvőn

Lehetséges küldetés az, hogy mindenki, még a legkisebbek is, jól érezzék magukat a nagy napon? Utánajártunk!

Bővebben
11 Január Az „első pillantás” eredete
Az „első pillantás” eredete

Nincs is annál meghatóbb pillanat, amikor a vőlegény először meglátja a menyasszonyt az esküvő napján. Kiderítettük, hog...

Bővebben
02 Január Hollywoodi álompárok, akiknek 2019-ben lesz az esküvőjük
Hollywoodi álompárok, akiknek 2019-ben lesz az esküvőjük

Azt hihetnénk, hogy nehéz lesz felülmúlni 2018 eseményeit, de itt a lista a párokról, akiknek sikerülhet!

Bővebben


Karikagyűrűk

Címlapon

19 április Ilyen volt! Daalarna Fashion Show 2019

Idén is megrendezésre került a menyasszonyi divatbemutatók divatbemutatója, a Daalarna fashion show. Most elmeséljük mil...

25 április Fátyol vagy nem fátyol?

Lehull a lepel! Viseljen fátylat a menyasszony az esküvőn? Honnan ered a fátyolviselés hagyománya?

08 április Hello Yellow! Sárga szín az esküvőn

Egy vidám szín, ami felpezsdíti a hangulatot. Így csempészd bele a sárga színt az esküvőbe!

04 április Segítség- vegák az esküvőn!

Összefoglaltuk, hogy mi a teendő, ha vegetáriánus vagy vegán vendégek érkeznek a lagzira.

Galériák

img
Esküvői helyszínek
Szeptember 19

Ki ne álmodozna arról, hogy egy ilyen csodálatos helyszínen élheti át a Nagy Nap varázsát?

Bővebben
img
Még több menyasszony
Szeptember 19

Itt nagyon sok menyasszonyról lesz kép. Itt nagyon sok menyasszonyról lesz kép. Itt nagyon sok menya...

Bővebben
img
Menyasszonyok
Szeptember 17

Menyasszonyok, menyasszonyi ruhák, minden, amiben gyönyörködni érdemes.

Bővebben
img
Csodálatos esküvők
Szeptember 17

Csodálatos esküvők csodálatos képekkel.

Bővebben