2018 leghíresebb menyasszonyi ruhái

Divat írta: nemesildiko


Vészesen közeledik az újév, úgyhogy itt az idő szemügyre venni az idei év sztáresküvőit, és leggyönyörűbb ruhakölteményeit!

Decemberben minden szempontból terítékre kerülnek az évértékelések; a munkahelyen és a magánéletben is szeretünk egy kicsit visszatekinteni, és a lehető legobjektívebb módon számot vetni a sikerekről, kudarcokról, elért és kitűzött célokról.

Nincs ez másképp az év fontos eseményeivel, és mégis mi lehetne fontosabb egy hetedhét országra szóló lakodalomnál vagy példának okáért egy királyi esküvőnél?

Rengeteg előkelőséget és sztárt kísérhettünk idén az oltárhoz; részesei lehettünk a mindent elsöprő, és az összes többi lagzit maga mögé utasító, királyi esküvőnek, amikor Meghan Markle és Harry herceg kimondta a boldogító igent, de számos más híresség is úgy gondolta, hogy 2018 lesz a legjobb év, hogy összekösse az életét. Női szemmel az esküvők legjobb része pedig – a ceremónián túl természetesen - a menyasszonyi ruhák kielemzése.

Lássuk, milyen ruhaköltemények mellett döntöttek 2018 leghíresebb menyasszonyai!

Meghan Markle

meghan-markle-royal-wedding-dresses-1526759567.jpg

Mi mással is kezdhetnénk ezt a listát, ha nem Meghan Markle ruhájával, amelyet az év(tized) legelőkelőbb eseményén, a királyi esküvőn viselt - amikor is összekötötte az életét Harry herceggel? Ezrek találgatták a nagy nap előtt, hogy ki lehet a tervező, de a választ csak akkor tudhatták meg, amikor a menyasszony kilépett az autóból és elindult a templom, illetve a boldogító igen felé vezető úton. "Ez egy Givenchy!!"-kiabálták a tudósítók. És valóban, tényleg Givenchy-t választotta Meghan - amit nagyon jól is tett (nem mintha bármilyen módon meg szeretnénk kérdőjelezni egy ilyen előkelő menyasszony döntését). Azt viszont kevesebben tudják, hogy az elsöprő sikert arató, templomi szertartás után, a fogadáson egy, a kép jobb oldalán látható, Stella McCartney darabot viselt.

Chiara Ferragni

chiara-ferragni-the-italian-fashionista-recently-got-married-and-all-her-wedding-dresses-are-totally-drool-worthy.jpg

Felrobbantotta az internetet Chiara Ferragni ruhája! A magyar közönség számára nem biztos, hogy sokat mond a nemzetközi mega-influencer, Chiara Feragni neve, a Maria Grazia Chiuri, Dior által tervezett ruhája viszont rögtön és egyértelműen belopta magát a hazai esküvői divatragongók szívébe is. Mármint, az a híres darab, amit a ceremónián viselt, de természetesen bármelyik modern menyasszony elfogadná a másik két ruhakölteményt is!

Eugénia hercegnő

princess-eugenie-front-back-2000.jpg

2018-ban kelt el Erzsébet királynő unokája, a gyönyörű Eugénia hercegnő is. Mondanunk sem kell, hogy a ruhája lenyűgöző volt, Peter Pilotto és Christopher De Vos tervezte. A ruha különlegessége, amellett, hogy nem tartozott hozzá fátyol, hogy a hát részen található V kivágás segítségével láttatni engedte a hercegnő sebhelyét - és ha valaki azt hinné, hogy ez a véletlen műve volt, bizony nagyot téved! Eugénia ugyanis megerősítette, hogy így szeretett volna tisztelegni az orvosok előtt, akik 12 éves korában megműtötték.

Hilary Swank

hilary-swank-wedding-ceremony.jpg

Mindenki millió dolláros bébije is idén mondta ki a boldogító igent, ebben az elképesztő Elie Saab által tervezett csipkecsodában. Állítólag nagy rajongója a tervezőnek, így elképzelni sem tudta volna, hogy másban vonuljon az oltárhoz - a képeket elnézve, abszolút megértjük a lelkesedését.

Ashley Greene

ashley-greene-wedding-dress.jpg

Az Alkonyat filmekből vámpírként ismert Ashley Greene egy igazán különleges darabban ment férjhez élete szerelméhez. Az áttetsző, csillogó-villogó viseletet Windi Williams-Stern tervezte az extravagáns menyasszonynak.

Priyanka Chopra

priyanka-chopra-wedding-dress-pic2-800x500.jpg

Priyanka Chopra és Nick Jonas esküvője igazi hetedhét országra szóló lakodalom volt - már csak azért is, mert két teljesen különböző kultúrához tartozó esküvő keretén belül házasodtak meg. Bizony, ez azt jelenti, hogy Priyanka két ruhát is viselt. A klasszikus fehér, Ralph Lauren által tervezett darab volt mindenki kedvence, kivéve talán azoké, akiknek az óriási és egyben az év leghíresebb fátylát kellett tartaniuk; hat ember kellett ugyanis csak a fátyol hordozásához. A hagyományos hindu szertartásra a híres indiai tervező, Sabyasachi készítette a boldog menyasszony piros ruháját.

Ha választani kéne csak egyet a mesébe illő menyasszonyi ruhák közül, gondban lennénk, hiszen lehetetlen küldetésnek tűnik! Szerencsére azonban, nem is kell csak egyre igent mondanunk, mivel ezt a menyasszonyok már megtették helyettünk, mi pedig az összesben gyönyörködhetünk egyszerre.

Egy biztos: csodálatos esküvőket láthattunk 2018-ban, és alig várjuk, hogy mit tartogat nekünk a következő év!

Kapcsolódó cikkek

13 November Miért éppen fehér a menyasszonyi ruha?
Miért éppen fehér a menyasszonyi ruha?

Roppant divatos és egyben klasszikus választás a fehér menyasszonyi ruhaköltemény, viszont sokan nem tudják, hogy pontos...

Bővebben
19 április Ilyen volt! Daalarna Fashion Show 2019
Ilyen volt! Daalarna Fashion Show 2019

Idén is megrendezésre került a menyasszonyi divatbemutatók divatbemutatója, a Daalarna fashion show. Most elmeséljük mil...

Bővebben
25 április Fátyol vagy nem fátyol?
Fátyol vagy nem fátyol?

Lehull a lepel! Viseljen fátylat a menyasszony az esküvőn? Honnan ered a fátyolviselés hagyománya?

Bővebben


Karikagyűrűk

Címlapon

19 április Ilyen volt! Daalarna Fashion Show 2019

Idén is megrendezésre került a menyasszonyi divatbemutatók divatbemutatója, a Daalarna fashion show. Most elmeséljük mil...

25 április Fátyol vagy nem fátyol?

Lehull a lepel! Viseljen fátylat a menyasszony az esküvőn? Honnan ered a fátyolviselés hagyománya?

08 április Hello Yellow! Sárga szín az esküvőn

Egy vidám szín, ami felpezsdíti a hangulatot. Így csempészd bele a sárga színt az esküvőbe!

04 április Segítség- vegák az esküvőn!

Összefoglaltuk, hogy mi a teendő, ha vegetáriánus vagy vegán vendégek érkeznek a lagzira.

Galériák

img
Esküvői helyszínek
Szeptember 19

Ki ne álmodozna arról, hogy egy ilyen csodálatos helyszínen élheti át a Nagy Nap varázsát?

Bővebben
img
Még több menyasszony
Szeptember 19

Itt nagyon sok menyasszonyról lesz kép. Itt nagyon sok menyasszonyról lesz kép. Itt nagyon sok menya...

Bővebben
img
Menyasszonyok
Szeptember 17

Menyasszonyok, menyasszonyi ruhák, minden, amiben gyönyörködni érdemes.

Bővebben
img
Csodálatos esküvők
Szeptember 17

Csodálatos esküvők csodálatos képekkel.

Bővebben