PAMAS HUNGARY - csodás meghívók a nagy napra

PAMAS HUNGARY 

csodás meghívókkal várja az ifjú párokat

Néhány éve a meghívók kiválasztása az ifjú pár számára rendkívül egyszerű  feladat volt, hiszen indössze néhány alap meghívó létezett,   melyeken gyakran csak a nevet és a dátumot kellett kitölteni... Ma már szerencsére pozitív irányba változott  a helyzet, és az esküvői meghívó, mint a nagy nap előhírnöke, szinte olyan fontossággal bír mint  a menyasszonyi ruha.
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ezen a téren nagyon sok pár a bőség zavarával küzd, hiszen elég csak a számítógép elé ülni, és virtuálisan máris több ezer meghívó közül lehet válogatni. Jogos tehát a kérdés, hogy miért a Pamas esküvői meghívókat válasszuk?

                                                       

Íme néhány érv:

 

 

 

A Pamas Hungary Magyarország és Közép-Európa legnagyobb esküvői meghívó gyártója.
• Évről évre megújuló kollekcióval örvendeztetjük meg megrendelőinket és viszonteladóinkat, mindig az elvárásoknak megfelelően.
• Termékeink minőségi alapanyagokból, metalizált, gyöngyház fényű papírokból készülnek, elegáns kiegészítőkkel díszítve, mint pld. Swarovsky kristályok, brossok, szatén masnik…stb.

• A különleges nyomtatási eljárásoknak köszönhetően kifinomult, letisztult minőségi terméket kapunk végeredményül.
• Egyedi igényeknek is eleget tudunk tenni, számos meghívónk  manuálisan készül, igényes és precíz munkafolyamatok során.
• Hogy segítsük és megkönnyítsük a döntést, postai úton 3 db  mintát ingyenesen elküldünk, hogy önök személyesen   tapasztalhassák meg  termékeink magas minőségét.
• Áraink kedvezőek!

 

Pamas Hungary

2500 Esztergom Pf.61

Tel.: 06 33 400 479; Fax.: 33 501 211

Mob.:30/38 55 045

www.eskuvoimeghivok.hu

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bemutatjuk Szalai Anikó ruhakészítőt

   

Fontos, hogy kopromisszumot tudjunk kötni!”

Szalai Anikó sok évtizedes munkának és a kitartásának köszönheti, hogy mára az egyik legkeresettebb alkalmi-, és esküvői ruhakészítő lett. Nem véletlenül! Anikó munkáiban egyszerre ötvöződik a profizmus, és a Nő álma, vágya, amit a tökéletes ruhával kapcsolatosan megfogalmazott magában...

 

- Ismét divat, hogy egy ara inkább varratja a menyasszonyi ruháját, mint készen megveszi azt?

- Általánosságban elmondhatjuk, hogy az emberek, főleg a hölgyek, fontos alkalmakkor egyre inkább megkeresnek, hogy készítsem el az általuk megálmodott ruhát. Ez részben azért van, mert a nők nagy része alkatilag nem a konfekció méretbe tartozik, ezért amikor felpróbálják a kész ruhát az nem az elképzelt módon áll rajtuk, részben pedig azért, mert a mai lehetőségekkel, akár a neten böngészve is, bármilyen ruhába beleszerethetnek. De igaz ez a menyasszonyi, a menyecske, de akár a koszorúslány ruhákra is, hiszen ott még nagyobb a kihívás. Általában három koszorúslány segít az esküvőn, de volt már olyan esküvőm is, ahol egyszerre 6-8 koszorúslány volt jelen. Itt minden lányra a neki legmegfelelőbb ruhát kellett elkészítenem, ugyanabból az anyagból, lehetőség szerint úgy, hogy azt utána akár koktélruhaként is viselni tudja majd. Mindezek mellett az ár is befolyásolja őket, hiszen a kölcsönzés díja, vagy a vásárlás akár több százezer forint is lehet, amit sokan nem engedhetnek meg maguknak, ugyanakkor az álomruháról nem szívesen mondanak le.

- Ha már itt tartunk, mennyire vannak konkrét elképzelései a menyasszonyoknak?

- A legtöbb menyasszony valóban konkrét elképzeléssel fordul hozzám, de általában kikérik a véleményemet, valóban jól áll-e majd rajtuk az elkészült ruha. Szerencsére elfogadják, amit mondok!

- Nehéz megvalósítani, valóra váltani az álmaikat?

- Igyekszem minden kérést a lehető legjobb tudásom szerint kielégíteni, hiszen ez a hölgyek életének legfontosabb napja! Vannak olyan helyzetek, amikor a végeredmény érdekében kompromisszumot kell kötnünk, de ezt mindig együtt döntjük el.

  

- Van olyan, hogy egy hölgynek, az ön elképzelése, gyakorlata, tapasztalata alapján más modeltt ajánl, mert előre látja, hogy az általa elmondott, esetleg katalógusban megmutatott ruha nem áll majd igazán jól rajta?

- Mire hozzám eljut egy ara, már nagyon sok ruhát felpróbált, így ennek köszönhetően teljesen tisztában van azzal, hogy mi az, ami jól áll neki, mi az, ami nem. A kérdés ezt követően éppen nálam merül fel, mégpedig annak kapcsán, hogy az elmondott két-három fazon jözül melyik ruhát javaslom, és ehhez milyen anyagot képzelek el. Ritkán találkozom olyan hölggyel, aki az alkatától teljesen eltérő ruhát szeretne. Ilyenkor igyekszem kézzel fogható indokokkal megmutatni, milyen irányba induljunk el.

- Az ön egyénisége, egyedisége jelenik meg csak a kész ruhán, vagy inkább ez keveredik az ön és az ara elképzelésével?

- Kétfelé kell választanunk a munkámat, mert van a saját kollekcióm, amit kölcsönzésre ajánlok, amelynél valóban csak az én egyéniségem jelenik meg a ruhákon, hiszen ezeket én álmodom meg. Természetesen minden évben igyekszem új fazonokkal díszítésekkel megjelenni. Ezek a ruhák szolgálhatnak egyfajta útmutatóként, melyből nem nehéz levonni a következtetést, hogy milyen minőséget várhatnak tőlem a megrendelők, illetve egy kis kedvcsináló is. Sokszor azonban a megrendelők elképzelését valósítom meg. Itt csak javasolhatok megoldásokat, anyagokat, de az ő elképzeléseiket kell szem előtt tartanom.

- Mennyire elégedettek a megrendelők a kész ruhákkal? 

- Az hogy a végeredmény mennyire jó, misem példázza jobban, mint a pityeregve nyakamba boruló menyasszony…

- Mennyi idő alatt készül egy átlagosan egy ruha, az esküvő előtt hány héttel illik megrendelni azt, hogy önnek se kelljen kapkodnia?

- A hölgyek általában január-február környékén keresnek meg, hogy készítsem el az általuk megálmodott ruhát. Ez azért fontos, hiszen ilyenkor rövid idő alatt az egész esküvőszezonra kivetítve keresnek, kis túlzással akár betelhet a naptáram. Hiszen egy menyasszonyi ruha elkészülése közel két hónapot vesz igénybe.

- A fotókon is visszaköszön a minőség! Honnan származnak az anyagok, a kiegészítőként használt díszek? 

- Az általam felhasznált anyagok több helyről származnak. Az elmúlt évek alatt, mióta menyasszonyokkal foglalkozom, felkutattam azokat a boltokat ahol a minőséget, és a kedvező árat is megtalálom. Ez egyaránt jelent külföldi és magyar készítőket. Bizony ez sokszor több napos feladat...

- Ugyanakkor nem csak menyasszonyok kereshetik önt...

- Igyekszem, az esküvővel kapcsolatban mindenki elképzelését megvalósítani legyen az kicsi koszorúslány, vagy örömanya, nagymama, hiszen mindenkinek fontos ez a nap. Legyenek szépek ők is!

                   Aki többet szeretne megtudni Anikóról, látogassa meg a www.szalaianiko.hu oldalt!                                   

 

 

 

Nyertes Love Story

 

Hódítsd meg a szívem!

Három éve annak, hogy Geri először rám mosolygott. Nem lehetett nem észrevenni, hogy tetszem neki, de ekkor még őszintén szólva cseppet sem keltette fel az érdeklődésemet. Ő azonban kitartó volt, és beindultak az éjszakába nyúló internetes beszélgetéseink.

Szinte észrevétlenül kerültünk közelebb egymáshoz. Ő úgy gondolta, hogy itt volna már az első randevú ideje, de én még mindig féltem ettől! Ekkor új ötlettel rukkolt elő: megszerezte a kedvenc filmemet, és lementette egy pendrive-ra. A jég azonban még mindig nem tört meg. Kávézókban eltöltött beszélgetések, sütizések következtek, de utána ki-ki járta a maga külön útját. Bevallom, ekkor még nem igazán voltam nyitott egy új kapcsolatra, abszolút jól éreztem magam a barátaimmal, és nem is vágytam ennél többre. Nem így Geri! Lassan megtetszett benne, hogy tényleg soha nem adja fel! Újra és újra próbálkozott. Egészen addig, míg megszerettem. Szerintem minden nő vágyik arra, hogy a férfi meghódítsa! Nálunk pontosan ez történt!

Ettől kezdve felgyorsultak az események: sokkal több időt töltöttünk együtt, hol náluk, hol nálunk. Szépen lassan megismertük egymást. És meg kell mondjam, sikerült tökéletesen összecsiszolódnunk. Jó egymásra várni, elmondhatatlanul jók a nagy beszélgetéseink, de leginkább az a jó, hogy van kihez tartozni! Ebben az idilli állapotban szövögettük a legjobb barátainkkal közösen a horvátországi nyaralásunk terveit. Brac-szigetét szemeltük ki úticélul, és Supetarban töltöttünk egy csodálatos hetet a nyáron.

Egyik este a párommal kettesben vacsorázni mentünk az egyik tengerparti étterembe. Nagyon jó volt az időzítés, mert az alkalomhoz a hátteret a naplemente adta. Megbeszéltük, hogy utána elmegyünk sétálni, és közben gyönyörködünk a lenyugvó nap fényeiben. Kéz a kézben andalogtunk az apartmanunk melletti parton, mikor a part mentén sorakozó baldachinos ágyakhoz értünk. Felfigyeltem arra, hogy az egyik gyertyákkal van feldíszítve. Mondtam is a Szerelmemnek viccből hogy: Nahát! Nézd csak, de szép! Ezt nekem intézted?! Nem kellett volna! Mindezt úgy, hogy mit sem sejtettem arról, hogy mindez valóban nekem szólhat... Az út a baldachinos ágy felé ki volt rakva égő gyertyákkal, orchidea-szirmokkal. Lágy esti szellő lobogtatta a lángjukat, a háttérből csak a tenger morajlása hallatszott. Az egész tényleg olyan volt, akár a filmekben! Egyszerűen gyönyörű! Ahogy közelebb értünk, megláttam az egyik pálmafa mögött Ildikót és Dávidot, a barátainkat. Ők Geri kérésére, előre mindent leszervezve és egyeztetve hajtották végre a jól kifundált „merényletet” ellenem. Akkor már kezdett gyanússá válni a dolog, hogy itt tényleg valamilyen meglepetés van készülőben. De valóban nekem? – kérdeztem magamban, magamtól. És miért? Hiszen nem nekem, hanem a Szerelmemnek van születésnapja! El sem akartam hinni, mikor a Kedvesem azt mondta, hogy ez az ő meglepetése, valóban nekem! Nagyon meghatódtam. Ezzel azonban még nem ért véget a meglepetések sora! A baldachinos ágyon volt egy doboz, amit kibontottam. Egy klassz telefontok volt benne, ami éppen passzolt a készülékemhez. Ekkor vettem csak észre, hogy lapul ott egy másik dobozka is, benne a következő szöveggel: Leszel a feleségem? Ekkor már a Szerelmem ott térdelt előttem a gyűrűvel és csak annyit mondott, hogy a kérdés a dobozban van, de újra felteszem... Szegény nem tudta befejezni, mert annyira sírtam, hogy alig tudtam abbahagyni! Végül hüppögve, szipogva csak annyit tudtam válaszolni: igen. És a nyakába ugrottam! Nem tudom szavakba önteni, hogy milyen érzés volt. Abban viszont biztos vagyok, hogy senki nem kívánhatna magának nála jobb, kedvesebb, odaadóbb társat! Mindennél jobban szeretem őt, és tudom, hogy ő is engem. Még ma is alig hiszem el, hogy ez a fantasztikus ember nem más, mint az én Vőlegényem!

Adél és Geri

Virág

GYŐR

GALAKTIKA VIRÁGÜZLET

Menyasszonyi csokrok az aktuális trendek szerint romantikustól az extravagánsig.

Különleges és egyedi helyszín dekorációk, virág, fénydekor, székszoknya.

Artflorist Kft. Budapest-Győr

9024 Győr, Baross Gábor u. 44.

Tel.: 06-96/429-6896, 06-30/993-6348

www.galaktikavirag.hu

www.artflorist.hu

ORSZÁGSZERTE

PARTY DEKOR

Teljes körű virágdekoráció.

Tel.: 06-1/311-1639,

06-30/949-8950

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.partydekor.hu

Sátorbérlés

BUDAPEST-VIDÉK

SÁTORBÉRLÉS

Minőségi sátrak bérbeadása

esküvőkre, rendezvényekre.

VIÓKA KFT. * Fax: 06-1/320-1979

Tel.: 06-30/965-0590

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., www.vioka.hu

Esküvő- és Rendezvényszervezés

 BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE

AZ ESKÜVŐSZERVEZŐD

 Teljeskörű esküvőszervezés.

Egyedi, stílusos, személyre szabott esküvőszervezési szolgáltatások:

a helyszíntől a fotósig.

BÁRMI, AMIT CSAK MEGÁLMODOTT!

Agócs Virág

Tel.: 06-70/774-0417

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.azeskuvoszervezod.hu

ORSZÁGSZERTE

SZTÁREXPRESSZ RENDEZVÉNYIRODA

Teljeskörű esküvőszervezés profi szakemberekkel, gyorsan, megbízhatóan!

Tel.: 06-20/480-7369

www.sztarexpressz.hu  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

Kiállítás, vásár

Esküvői helyszín

BUDAPEST V.

MARRIOTT HOTEL

A Marriott esküvő szakértőit hívja a 06-1/235-4847-es telefonszámon!

1052 Bp. Apáczai Csere János u. 4.

www.marriottbudapest.com

 

BUDAPEST VII.

LA BODEGUITA DEL MEDIO

A város legizgalmasabb esküvői helyszíne! 

1074 Budapest, Dob u. 57.

Információ: Gera Gábor: 06-20/236-9248

www.labodeguitadelmedio.hu; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

BUDAPEST XIV.

HOTEL AMADEUS

Esküvői rendezvények lebonyolítása 2-102 főig. * Fogarasi út 123.

Tel.: 06-1/220-4995  Fax: 06-1/220-4996

www.hotelamadeus.hu

 

BUDAPEST

BUDAPEST PARTY SERVICE

Tartsa nálunk esküvőjét!

Exkluzív helyszínek.

Érdeklődés: 06-1/799-5550

www.budapestpartyservice.huEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

KUTAS-KOZMAPUSZTA

HERTELENDY KASTÉLYSZÁLLÓ

Elegáns ötcsillagos kastély a Somogyi-dombság szívében.

7541 Kutas-Kozmapuszta, 0120/4.

Tel.: 06-82/568-400

www.hotel-hertelendy.huEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

BÉR - NÓGRÁD MEGYE

MALOM UDVAR

Kiváló helyszín esküvőkre.

3045 Bér, Táncsics u. 9.

Tel.: 06-20 938-6935

www.malomudvar.com; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fb: malomudvar bér