Adrienn és Gibárt esküvője Kiemelt


Olvasóink esküvője

Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl, az üveghegyen is túl, ott ahol a kurta farkú malac túr, ott lakott egy lány és egy fiú.

Összeismerkedtek, egymásba szerettek, majd heted hét országra szóló lakodalmat csaptak és boldogan élnek amíg meg nem halnak...Valahogy így kezdődik a legtöbb tündérmese és talán minden kislány arról álmodik, hogy legalább egyszer az életben ő is hercegkisasszony lesz –legalábbis a saját meséjében. Nem volt ez másként az én esetemben sem. Már kislány korom óta arról ábrándoztam, hogy milyen csodás is lesz amikor eljön az én Nagy Napom!

Természetesen először meg kellett várnom, hogy eljöjjön értem a szőke hercegem a fehér lovon, de megérte a várakozást. Amikor végre Bálint megkérte a kezemet úgy éreztem, én vagyok a világ legszerencsésebb és egyben legboldogabb embere. Aztán természetesen jött a nagy bejelentés, hogy összeházasodunk. Mindenki nagyon örült és igyekezett részesévé válni a tervezgetésnek is. Egy évbe telt, mire mindent sikerült megszerveznünk.Természetesen engem sem került el a lámpaláz, idegeskedés, pánik, pedig azt hittem engem nem talál meg a “menyasszörny” szindróma. Mindenesetre túléltük ezt az időszakot is és elérkezett a várva várt nap 2015. augusztus 8-án.Talán nem esek túlzásba, ha azt mondom, tényleg mesébe illő napunk volt! Mi voltunk a királylány és a királyfi, azon a csodálatos napon. És ehhez nagyon sok köze volt annak is, hogy minden tökéletesre sikeredett. Megérte a rengeteg szervezésés idegeskedés, bár ettől függetlenül hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem élveztem a készülődés minden egyes pillanatát. Természetesen mindezt köszönhetjük a rokonainknak és a profi szolgáltatóknak akikkel együtt “dolgozhattunk”. A helyszín, ami a mi esetünkben egy golfklub sátra volt, maga volt a csoda. A szertartás is itt zajlott, kint egy csodás környezetben, meghitt, szép ceremónia keretein belül. A sátor díszítése is tökéletes lett, mindent a púder színek harmóniája uralt. A ruhám maga volt a megvalósult álom, tökéletes volt, mintha csak nekem tervezték volna, ráadásul a színe csodálatosan harmóniában volt a helyszín dekorációjával. Egyszerűen imádtam! Túl azon, hogy eszméletlenül szép volt, még kényelmes is, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy hatalmasat táncoltam benne. Az ételek, italok és a kiszolgálás is tökéletes volt, talán a nagypapám mondata jellemezte legjobban, hogy mennyire ízletes volt minden “ez annyira finom volt, minthaa nagymama főztjét ettem volna!” A zenére óriásit bulizott az egész násznép és a hangulat is a tetőfokára hágott - a ceremóniamesterünk profizmusának, humorának köszönhetően.

Egy szó mint száz, az esküvőnk valóban örök emlék marad számunkraés csak köszönni tudjuk mindenkinek, aki hozzásegített mindehhez...

Adrienn és Gibárt

Utoljára frissítve:2016. április 21., csütörtök 12:03
Tovább a kategóriában: « NYERTES Love Story Nyertes Love Story »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned