MEGTALÁLTUK!

A szezon nyolc  legdivatosabb ruháját,  kiegészítőjét!

A TRENDI, IGAZÁN EGYEDI ÉS NEM MINDENNAPI ESKÜVŐI KELLÉKEK UTÁN KUTATVA SIKERÜLT RÁTALÁLNUNK NYOLC CSODÁLATOS RUHÁRA ÉS KIEGÉSZÍTŐRE, AMI SZINTE AZONNAL ELRABOLTA A SZÍVÜNKET!

1. Cipős-táska,a tökéletes cipővédő

Aki szereti a szép cipőket, annak szüksége lehet egy, a topánkákhoz készült táskára is. A C. Viola cipős-táskái kifejezetten az esküvőre készülnek, melyeket a Potsdam-i divatüzletben kézzel varrnak. A csodásan díszített darabok tökéletes védelmet nyújtanak cipőinknek bármilyen utazás alkalmával. Az esküvői cipős-táskát mi más, mint egy szív alakú fűzőt viselő, flitteres-fátylas menyasszony díszíti. A különleges táskában természetesen nem csak a cipők, de egyéb menyasszonyi kiegészítők is tökéletesen elférnek.

2. Menyasszonyi blúz, gyönyörű csipkével

Nem csak különleges, de hihetetlenül romantikus is, ezért nem tudunk ellenállni, meg kell mutatnunk ezt a menyasszonyi blúzt! A lezser szabású, bő ujjú, selyem anyagból készült blúz mellrészét és mandzsettáját ugyanaz a nemes „Chantilly" csipkebetét díszíti. Fekete, fehér és testszínű modellt egyaránt választhatunk, a Yolan Cris-től.

3. Rózsaszín felhők

Aki olyan szerelmes, hogy rózsaszín napszemüvegen át látja a világot, az nyugodtan viselheti az esküvőjén ezt a különleges darabot. Sőt, nyáron, illetve a vakító napsütésben minden menyasszony számára elengedhetetlen kellék a szemüveg. Ennek a modellnek a szárai csábító rózsaszínben pompáznak, így tökéletesen illenek a fekete keretbe fogott szintén rózsaszín árnyalatú lencséhez. A nyári szezon legdivatosabb darabjaihoz hozzátartoznak a színes oldalsó szárak.

4. Igen, Yes, Qui!

Így fest, amikor az „Igen" szó teljes mértékben főszerephez jut a nagy napon. Ennél a ruhánál minden adott ahhoz, hogy valóban feltűnést keltsen viselője. Az A-szabásvonalú szexi miniruha kontrasztos fekete díszítésekkel, a mellrészén pedig a felirattal igazán trendi darab. A Suzanne Ermann francia divattervező kollekciójából származó ruha olyan, mintha direkt polgári esküvőre tervezték volna, de az esküvő utáni bulira is remek választás. Pimasz ruha egy csipetnyi párizsi sikkel megfűszerezve.

5. Különleges ékszerek

Úgy tűnik, van, ami már a menyasszonyoknak is sok. Azok, akik az esküvői hangulat ellenére lassacskán fulladoznak a virágoktól, gyöngyöktől, masniktól és egyéb „édeskés" kiegészítőktől, biztosan örömüket lelik ezekben a fülbevalókban. A most divatos halálfej motívummal díszített darab egy hosszú hajú, női koponyát idéz. Az ovális formának a széleket díszítő krémszínű csipkesoroknak köszönhetően romantikus külsőt kölcsönöztek a tervezők. Bizarr fülbevaló a Sky is no limit-től.

6. Bonbon ízű finomságok

Ennek a ruhának már a színe is igazi kinyilatkoztatás: harapnivalóan gyümölcsös és ragyogó bonbonpiros. A Pronovias által tervezett ruhának ezen kívül más előnyei is vannak: aszimmetrikus vállmegoldását kristályokkal díszítették, dereka nőiesen karcsú szabású és oldalt magasan felvágott szoknyája többet enged látni... Elegáns és tökéletes estélyi ruha olyan nőknek, akik nem félnek megmutatni magukat.

7. Német minőség

Mindenki szereti tudni, honnan származnak azok a dolgok, amiket megvásárol, esetleg ruhaként magán visel. A „Zimmer 104" egy aprócska cég, melynek ruhái nem csak a németek számára elérhetőek. Ez az álló nyakú, A-vonalú menyasszonyi ruhaköltemény, melynek szoknyarészét gazdagon redőkbe rendezték, szintén a Zimmer tervezőinek hírnevét öregbíti. Az egyik vállrésztől kiinduló, derékra lefutó textilvirág-sor teszi varázslatossá a felsőrészt. A mély hátkivágás szintén magára figyelemkeltő.

8. Nosztalgikus gyűrűpárna

A gyűrűváltás az esküvő egyik legrégebbi hagyománya. Ezért természetes, hogy a párna, amin a gyűrűket a szertartásra viszik, kicsit a régebbi korokat is idézi. A „Mirili" cég egészen új ötlettel rukkol elő a párnák kapcsán. Minden egyes darabját magas minőségű lenvászon borítja, és finom csipkével, szalaggal és gombokkal díszítik. Ennek köszönhetően a kis párnák kedves és régies hangulatot árasztanak, ami megkülönbözteti őket a hagyományos, fényes szatén daraboktól.

megtalaltuk2

Utoljára frissítve:2016. április 21., csütörtök 12:03
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned