PAMAS HUNGARY - csodás meghívók a nagy napra Kiemelt

PAMAS HUNGARY 

csodás meghívókkal várja az ifjú párokat

Néhány éve a meghívók kiválasztása az ifjú pár számára rendkívül egyszerű  feladat volt, hiszen indössze néhány alap meghívó létezett,   melyeken gyakran csak a nevet és a dátumot kellett kitölteni... Ma már szerencsére pozitív irányba változott  a helyzet, és az esküvői meghívó, mint a nagy nap előhírnöke, szinte olyan fontossággal bír mint  a menyasszonyi ruha.
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ezen a téren nagyon sok pár a bőség zavarával küzd, hiszen elég csak a számítógép elé ülni, és virtuálisan máris több ezer meghívó közül lehet válogatni. Jogos tehát a kérdés, hogy miért a Pamas esküvői meghívókat válasszuk?

                                                       

Íme néhány érv:

 

 

 

A Pamas Hungary Magyarország és Közép-Európa legnagyobb esküvői meghívó gyártója.
• Évről évre megújuló kollekcióval örvendeztetjük meg megrendelőinket és viszonteladóinkat, mindig az elvárásoknak megfelelően.
• Termékeink minőségi alapanyagokból, metalizált, gyöngyház fényű papírokból készülnek, elegáns kiegészítőkkel díszítve, mint pld. Swarovsky kristályok, brossok, szatén masnik…stb.

• A különleges nyomtatási eljárásoknak köszönhetően kifinomult, letisztult minőségi terméket kapunk végeredményül.
• Egyedi igényeknek is eleget tudunk tenni, számos meghívónk  manuálisan készül, igényes és precíz munkafolyamatok során.
• Hogy segítsük és megkönnyítsük a döntést, postai úton 3 db  mintát ingyenesen elküldünk, hogy önök személyesen   tapasztalhassák meg  termékeink magas minőségét.
• Áraink kedvezőek!

 

Pamas Hungary

2500 Esztergom Pf.61

Tel.: 06 33 400 479; Fax.: 33 501 211

Mob.:30/38 55 045

www.eskuvoimeghivok.hu

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Utoljára frissítve:2016. május 12., csütörtök 14:47