Nyertes Love Story Kiemelt

 

Hódítsd meg a szívem!

Három éve annak, hogy Geri először rám mosolygott. Nem lehetett nem észrevenni, hogy tetszem neki, de ekkor még őszintén szólva cseppet sem keltette fel az érdeklődésemet. Ő azonban kitartó volt, és beindultak az éjszakába nyúló internetes beszélgetéseink.

Szinte észrevétlenül kerültünk közelebb egymáshoz. Ő úgy gondolta, hogy itt volna már az első randevú ideje, de én még mindig féltem ettől! Ekkor új ötlettel rukkolt elő: megszerezte a kedvenc filmemet, és lementette egy pendrive-ra. A jég azonban még mindig nem tört meg. Kávézókban eltöltött beszélgetések, sütizések következtek, de utána ki-ki járta a maga külön útját. Bevallom, ekkor még nem igazán voltam nyitott egy új kapcsolatra, abszolút jól éreztem magam a barátaimmal, és nem is vágytam ennél többre. Nem így Geri! Lassan megtetszett benne, hogy tényleg soha nem adja fel! Újra és újra próbálkozott. Egészen addig, míg megszerettem. Szerintem minden nő vágyik arra, hogy a férfi meghódítsa! Nálunk pontosan ez történt!

Ettől kezdve felgyorsultak az események: sokkal több időt töltöttünk együtt, hol náluk, hol nálunk. Szépen lassan megismertük egymást. És meg kell mondjam, sikerült tökéletesen összecsiszolódnunk. Jó egymásra várni, elmondhatatlanul jók a nagy beszélgetéseink, de leginkább az a jó, hogy van kihez tartozni! Ebben az idilli állapotban szövögettük a legjobb barátainkkal közösen a horvátországi nyaralásunk terveit. Brac-szigetét szemeltük ki úticélul, és Supetarban töltöttünk egy csodálatos hetet a nyáron.

Egyik este a párommal kettesben vacsorázni mentünk az egyik tengerparti étterembe. Nagyon jó volt az időzítés, mert az alkalomhoz a hátteret a naplemente adta. Megbeszéltük, hogy utána elmegyünk sétálni, és közben gyönyörködünk a lenyugvó nap fényeiben. Kéz a kézben andalogtunk az apartmanunk melletti parton, mikor a part mentén sorakozó baldachinos ágyakhoz értünk. Felfigyeltem arra, hogy az egyik gyertyákkal van feldíszítve. Mondtam is a Szerelmemnek viccből hogy: Nahát! Nézd csak, de szép! Ezt nekem intézted?! Nem kellett volna! Mindezt úgy, hogy mit sem sejtettem arról, hogy mindez valóban nekem szólhat... Az út a baldachinos ágy felé ki volt rakva égő gyertyákkal, orchidea-szirmokkal. Lágy esti szellő lobogtatta a lángjukat, a háttérből csak a tenger morajlása hallatszott. Az egész tényleg olyan volt, akár a filmekben! Egyszerűen gyönyörű! Ahogy közelebb értünk, megláttam az egyik pálmafa mögött Ildikót és Dávidot, a barátainkat. Ők Geri kérésére, előre mindent leszervezve és egyeztetve hajtották végre a jól kifundált „merényletet” ellenem. Akkor már kezdett gyanússá válni a dolog, hogy itt tényleg valamilyen meglepetés van készülőben. De valóban nekem? – kérdeztem magamban, magamtól. És miért? Hiszen nem nekem, hanem a Szerelmemnek van születésnapja! El sem akartam hinni, mikor a Kedvesem azt mondta, hogy ez az ő meglepetése, valóban nekem! Nagyon meghatódtam. Ezzel azonban még nem ért véget a meglepetések sora! A baldachinos ágyon volt egy doboz, amit kibontottam. Egy klassz telefontok volt benne, ami éppen passzolt a készülékemhez. Ekkor vettem csak észre, hogy lapul ott egy másik dobozka is, benne a következő szöveggel: Leszel a feleségem? Ekkor már a Szerelmem ott térdelt előttem a gyűrűvel és csak annyit mondott, hogy a kérdés a dobozban van, de újra felteszem... Szegény nem tudta befejezni, mert annyira sírtam, hogy alig tudtam abbahagyni! Végül hüppögve, szipogva csak annyit tudtam válaszolni: igen. És a nyakába ugrottam! Nem tudom szavakba önteni, hogy milyen érzés volt. Abban viszont biztos vagyok, hogy senki nem kívánhatna magának nála jobb, kedvesebb, odaadóbb társat! Mindennél jobban szeretem őt, és tudom, hogy ő is engem. Még ma is alig hiszem el, hogy ez a fantasztikus ember nem más, mint az én Vőlegényem!

Adél és Geri

Utoljára frissítve:2016. április 21., csütörtök 11:58
Tovább a kategóriában: « Adrienn és Gibárt esküvője
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned