Columbus Pub & Étterem

Columbus Pub & Étterem Columbus Pub & Étterem

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló Columbus mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

ÁLOMESKÜVŐ A DUNÁN

 Columbus Pub & Étterem - Egyedülálló panorámával a budai várra!

Az elmúlt 8 év alatt több, mint 200 pár mondta ki a boldogító igent és ünnepelte élete első boldog óráit a Columbus hajón. Az egyedülálló panorámával rendelkező helyszín télen-nyáron alkalmas esküvők lebonyolítására akár 160 főig. Lehetőség van körasztalos és táblaasztalos ültetésre, de akár állófogadásra is.

A Columbus hajó központi elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető, így a vidékről érkező vendégek is könnyen megtalálják. A hajó előtt, a rakparton a parkolási lehetőség adott. S hogy mi vár a vendégekre ezen a vízen ringatózó esküvői helyszínen? A látvány nem csak a fiatal pár, hanem a meghívottak számára is felejthetetlen élményt nyújt, hiszen az üvegfalú étteremből tökéletes panoráma nyílik a Budai Várra.

Az étteremhez tartozó Dunai terasz tökéletes helyszíne a polgári szertartásnak, illetve a vacsora utáni baráti beszélgetéseknek.
A tapasztalt, gyors, precíz és segítőkész személyzetünk szinte kitalálja a vendégek gondolatát. Az esküvői menüket a párok igényei szerint állítjuk össze, különleges kívánságokat is teljesítünk.

Igény esetén az esküvő teljes körű szervezésében, a dekorálásban, és a megfelelő szolgáltatók (fotós, videós, zenekar, Dj, cukrász stb.) felkutatásában is a párok segítségére tudunk lenni.

{gallery}Columbus{/gallery}

Utoljára frissítve:2014. június 17., kedd 13:26

További információk

  • Cím: 1051 Budapest, Vigadó tér - 4.számú kikötő
  • Telefon: +36 30/638-8842, +36 1/266-9013
  • Fax: +36 1 483-1463
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tovább a kategóriában: Frigyart »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned