Milyen ruha áll jól plus size méretben ? Kiemelt

Milyen ruha áll jól plus size méretben ?

A valódi szépség független a ruhamérettől. A titok a kisugárzásban rejlik, no és abban, ki milyen ízléssel és mennyire stílusosan válogatja össze a ruhatárát. Fokozottan így van ez a menyasszonyok esetében! Az alábbi oldalakon erre mutatunk követendő példákat.

Megkérték karácsonykor a kezed, a ruháid mérete évek óta 54-56-os között mozog, és azt gondolod, menyasszonyként vége a világnak, mert esélytelen csinos ruhát találnod?  Szó sincs róla! A tervezők kollekcióiban szép számmal akadnak olyan modellek, melyek  teltebb hölgyeken is csodásan mutatnak. Nem lehet minden ara modell alkatú!  Van néhány szempont, melyet figyelembe véve az XXL-menyasszonyok is a számukra legelőnyösebb ruhában állhatnak az oltár elé.  Vegyük ezeket sorba:

  1. pont: A ruha kiválasztásakor jól jön az eladó tanácsa. Minden méretben. Egy jó szalonban ez alapvető, a szolgáltatás része. Gyakran halljuk éppen a teltebb menyasszonyoktól, hogy az alkatuk miatt flusztráltak, nem mernek a szakemberhez fordulni a kételyeikkel. Félre a félelemmel, és irány a szalon! Gondoljatok arra, hogy ott hány menyasszony fordult már meg, míg nektek ez lesz az első alkalom. Ezért az ottani profik tapasztalata minden kinccsel felér!

  2. Elvileg kivitelezhető lenne, hogy egy általatok kiválasztott 38-as ruhát akár 60-as méretűre is kibővítsenek. Elvileg. Arról azonban ne feledkezzetek meg, hogy egy az egyben felnagyítva a várt hatás szinte biztos, hogy elmarad. Egy szűkebb fazon, ami egy karcsú lányon csinosan fest, az egy teltebb alkatúnak lehet, hogy előnytelen, de ez fordítva is igaz! A legbiztosabb döntés az, ha egy kifejezetten XL-es kollekcióból választjátok ki álmaitok ruháját. A tervezők pontosan tudják, milyen szabásvonal, milyen eséssel, pontosan milyen tűzésekkel mutat rajtatok kifogástalanul. Garantáltan a legelőnyösebb pontokat fogja kiemelni, és a kedvezőtlenebbül festő területek biztosan rejtve maradnak! Hiszen ez az igazi ruha titka, a ruha méretétől függetlenül.

A cikk folytatását magazinunk 36. oldalán olvashatjátok!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned