Malom Udvar - ahol a vendéget családtagként várják Kiemelt

Malom Udvar – ahol az önök esküvője valóban családi ünnep lesz!

Budapesttől 80 kilométerre, a Nógrád megyei Béren egy házaspár néhány éve álmodott egy nagyot. Egy olyan családias komplexumot, ahol szálláshely, rendezvényterem, wellness részleg, étterem is várja  a hozzájuk betérőket, mindezt csodás élményekkel társítva.

A tervezésnél gondoltak a kultúrák találkozására, hiszen Ferenc magyar, Ann a Fülöp-szigetekről érkezett. E kettő ötvözetéből hoztak létre hangulatában és szolgáltatásaiban is olyan maradandó és fenntartható vállalkozást, amely minden vendég felé sugározza a tulajdonosok egymás kultúrája iránti szeretetét és kölcsönös megbecsülését. 2015 nyarán nyílott meg a Malom Udvar, mely gyorsan népszerű lett. Anna állandó jelenléte, a betérőkhöz való viszonyulása az egyik fő értéke a komplexumnak. Mosolya és kedvessége utánozhatatlanul bájos és vendégmarasztaló. Általa a filipinó kultúra kulináris világa is jelen van a Malom Udvarban, és a kultúrák találkozását erősíti az is, hogy itt az autentikus magyar és az autentikus filipinó ételek jól megférnek egymás mellett. Ars poeticájuk egyszerű és nemes gondolat: aki hozzájuk betér, azt nem vendégként, hanem családtagként várják. Ezért arra törekednek, hogy igény szerint személyre szóló szolgáltatásokkal fogadják vendégeiket.

Anna szeretetteljes, hozzáértő vendéglátását a Vállalkozók Országos Szövetsége a napokban az „Év vendéglőse 2016” elismerő címmel jutalmazta. Az étterem Magyarország egyetlen autentikus filipinó menüt kínáló vendéglátóhelye.  Magyar – fülöp-szigeteki fúziós étteremként egyedülálló kulináris élvezetek várnak azokra, akik betérnek hozzájuk. A menüsorok az egyszerűtől a különlegesig, a magyarostól az interkontinentálison át a filipinóig rendelhetők.

A Malom Udvarnak senki előtt sincsenek titkai, az étterem vendégei a panoráma ablakos látványkonyhában folyó munkát lépésről lépésre nyomon követhetik. Kitüntető bizalom ez a vendégek felé, akik láthatják a kemence parazsát, az alapanyagok előkészítését, a szakácsok serénykedését, majd a végeredményt: nem zsákbamacskát kapnak. A Malom Udvar éttermében helyet foglalni lélekemelő. Üvegfalai az érintetlen természetre és a malomra néznek, lenyűgöző látványt kínálva a betérőnek. Belső terének stílusosan egyszerű, ám annál ízlésesebben díszített asztalai,  a cserépkályhák, a festmények élénk színei békét árasztanak.

A sziklafal és patak közé ékelt pázsitos terasza, vagy a kilenc malomkő asztallal „bútorozott” terasz és  a csobogók nyugalmat sugárzó hangja a mesevilágot idézi.  Olyan mesevilágot, ami a legnagyobb családi ünnep, az esküvő helyszíneként is ideális.  Éttermükben 80 személyt tudnak kényelmesen elhelyezni és kiszolgálni. Ezen kívül rendelkezésre áll egy 40 fős rendezvény terem, mely minden igényt kielégítően alkalmas esküvők, eljegyzési ünnepségek fogadására, de lehet akár a vendégvárás helyszíne is.

Az esküvői szertartást helyben, romantikus környezetben, a szabadban, illetve rossz idő esetén a rendezvényteremben tudják megszervezni. Az ünnepi menüt az egyéni kívánságok és a megrendelőik gazdasági elgondolásai alapján állítják össze.  Azoknak a jegyespároknak, akik az egyedülállóan szép Malom Udvarban szeretnének örök hűséget esküdni, garantálják, hogy az esküvő élménye életük végéig elkíséri őket!

Tovább a kategóriában: « Lánykérés az esküvőn?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned